La Cubanita NL fijndatjeerweerbent website banner 2

Fijn dat we je weer mogen ontvangen!

Terug
La Cubanita NL fijndatjeerweerbent Facebook

Na 11 lange weken mogen jullie eindelijk weer ontvangen in onze restaurants. En wat hebben wij het gemist om jullie in de watten te mogen leggen!

Om zoveel mogelijk gasten de gelegenheid te bieden ons te bezoeken, zullen wij in 2 shifts gaan werken. Namelijk vanaf 17.00 uur tot 19.15 uur en vanaf 19.30 uur totdat het restaurant sluit.

Hieronder vind je een overzicht van een aantal wijzigingen en bijzonderheden om jullie zo goed en veilig mogelijk van een heerlijke avond onbeperkt tapas, lekkere cocktails en zwoele salsamuziek te kunnen voorzien.

RESERVERINGEN:
- Het vooraf reserveren van een tafeltje is verplicht.
- Gezelschappen van 2 personen mogen met elkaar aan 1 tafel zitten (binnen 1,5 meter).
- Gezelschappen van meer dan 2 personen mogen met elkaar aan één tafel zitten (binnen 1,5 meter), mits zij uit 1 huishouden bestaan.
- Wil je met een gevarieerd gezelschap van meer dan 2 personen komen genieten? Stuur dan een email naar de vestiging van jouw voorkeur om te overleggen of zij hier mogelijkheden in hebben. Houd er rekening mee dat jij en jouw gezelschap op 1,5 meter afstand van elkaar komen te zitten.
- Gelieve 1 betaling per tafel en bij voorkeur met pin.
- Bij de reservering én tijdens het bezoek zullen wij een aantal checkvragen stellen.
- Gasten met verkoudheid/ griepklachten dienen thuis te blijven en zijn wanneer de klachten over zijn van harte welkom.

WIJ ZULLEN:
- Hygiënisch en schoon werken.
- Nog vaker onze handen wassen en desinfecteren.
- Deurklinken, tafels, pinapparaten en andere oppervlakken regelmatig reinigen.
- Geen lichamelijk contact maken met onze gasten en/of collega’s.

EEN VASTE AANPASSING:
Dan hebben wij ook nog een minder tijdelijke aanpassing. En dat is dat wij afscheid nemen van de bestelviltjes. Onze vestigingen werken inmiddels allemaal met een online bestelsysteem. Het is supermakkelijk. Met je eigen telefoon scan je de QR-code en je kunt direct je favoriete tapas en drankjes gaan bestellen. Voor de rest laat je je mobiel natuurlijk lekker op tafel liggen en besteed je alle aandacht aan je tafelgenoot. Nog een tip van ons: een opgeladen mobieltje is dus wel zo handig. ;-)

Wij vragen om jullie begrip voor de situatie en danken jullie bij voorbaat voor de medewerking.

Cuba's socials