Geniet van Tapas Thuis

Terug

Wil jij thuis ook kunnen genieten van de lekkerste tapas? Dat kan!

La Cubanita afhalen bezorg FB Post 2020 maart

Voor €12,50 kun jij al een tapasschaal vullen met jouw favoriete koude of warme tapas.

Bestellen is simpel!
1. Kijk op onze Tapas Thuis-pagina en klik op de vestiging waar jij jouw bestelling wilt afhalen of door wie je hem wilt laten bezorgen.

2. Je komt terecht op de bestelpagina van deze vestiging. Hier kies je eerst voor een koude en/of warme tapasschaal. Vervolgens kun je gelijk jouw favoriete gerechtjes selecteren.

3. Wil je nog extra gerechtjes bestellen? Dat is uiteraard géén probleem. We bieden ook allerlei heerlijke, losse tapasgerechtjes aan voor €3,50 per tapa.

4. Wist je dat we ons topdessert, de cheesecake met aardbeiensaus, ook op het bestelmenu hebben staan! En natuurlijk zijn er ook allerlei drankjes én onze huiswijnen te bestellen.

Wil je liever zelf thuis je tapas bereiden?
We bieden ook een hele lekkere gekoelde (tapas)dinerbox aan op OostWestThuisBest.nl. Deze bezorgen wij in bijna heel Nederland!

De dinerbox is voor 2 personen en bevat 14 speciaal door ons geselecteerde koude en warme tapasgerechten. Je bestelt de box voor € 34,50. Wanneer je vóór 23.00 uur je bestelling plaatst, kan de dinerbox overmorgen al tussen 16.00 en 18.00 uur bij jou thuis afgeleverd worden. Onze bezorgdagen zijn van donderdag t/m zondag. Natuurlijk kun je ook alvast een bestelling verder vooruit plaatsen.

Het enige wat jij zelf nog hoeft te doen is: de tapas even in de oven schuiven, op een mooi bord leggen en vervolgens zelf met de eer strijken.

Buen provecho, ofwel eet smakelijk!

Cuba's socials