La Cubanita ALL IN 2023 Actie Website banner web

Januari All-In Maand

Terug

Yes! We beginnen het jaar 2023 heel erg goed, januari is namelijk All-in Maand bij La Cubanita!

Na 2 gekke jaren waarin we helaas geen actiemaand hebben kunnen organiseren, starten wij het jaar 2023 knallend met een bijzonder lekkere actie. De gehele maand kun je onbeperkt genieten van de lekkerste tapas, inclusief drankjes en een heerlijk dessert. Als dat geen Happy New Year is!

All in Maand website flyer

VOORWAARDEN ARRANGEMENT

  • Het arrangement is de gehele maand januari van zondag t/m donderdag te verkrijgen voor €34,50,- per persoon en op vrijdag en zaterdag voor €39,50 per persoon. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar geldt het tarief van €22,50 van zondag t/m donderdag en €27,50 op vrijdag en zaterdag.
  • Je neemt een arrangement af per persoon. Wanneer je kiest voor het All-in Arrangement geldt dit arrangement voor alle personen aan jouw tafel.
  • De dranken welke binnen het arrangement vallen zijn; tapbieren, huiswijnen, sangria, frisdranken, koffie en thee. Voor alle overige dranken als (virgin) cocktails, Sangria Deluxe, speciaal koffies, likeuren etc. gelden de normale tarieven.
  • Het arrangement bevat een keuze uit 2 speciaal geselecteerde desserts. Je hebt keuze uit de Rocky Road Brownie of Cuba's Favorite; vanille-ijs met aardbeiensaus en slagroom.
  • De inbegrepen dranken kunnen genuttigd worden zolang er gegeten wordt. Na het nuttigen van het dessert zal het arrangement eindigen.
  • Wanneer wij overmatig drankgebruik constateren, zullen wij een stop zetten op het schenken van alcohol.
  • Voor niet geconsumeerde tapas, drankjes en desserts brengen wij €2,50 per item in rekening.
  • Wij adviseren vooraf een tafel te reserveren. Bij de reservering wordt gevraagd of je gebruik wilt maken van het actie-arrangement of van ons standaard onbeperkt-tapas-arrangement.

Het All-in Arrangement bestaat uit:
- ONBEPERKT TAPAS
- ONBEPERKT DRANKJES (bestaande uit tapbier, fris, huiswijn, sangria en warme dranken)
- EEN DESSERT (keuze uit de Rocky Road Brownie of Cuba's Favorite; vanille-ijs met aardbeiensaus en slagroom)

Cuba's socials