Nieuwe menukaart

Terug

Je zou het bijna vergeten zijn, maar net voor de sluiting hebben wij onze nieuwe menukaart gepresenteerd!

Facebook Post 4 3 2020

We kijken er met z'n allen naar uit en één keer per jaar is het dan eindelijk zo ver. Dan brengen wij onze nieuwe menukaart uit. Dit jaar hebben wij zelfs 20 nieuwe tapas en 3 nieuwe dessertjes op de kaart gezet!

Er gaan een aantal maanden over heen voordat de nieuwe menukaart helemaal staat. Samen met onze huis-chef bedenken we nieuwe tapas, dan gaan we ze proeven, worden de tapas aangepast, gaan we weer proeven en dan is het gerechtje rond óf wordt deze nog verder uitgewerkt. Uiteraard spelen onze gasten ook een belangrijke rol in het hele proces. Alle feedback die we van hen krijgen via e-mail, social media én in het restaurant nemen we mee in de ontwikkeling van de nieuwe kaart. Zo hebben we dit jaar niet alleen nieuwe tapas, maar hebben we ook een aantal oude liefdes laten terugkeren op de menukaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van de biefstuk op brood, de maïskolfjes met roomboter en zeezout en de champignons in knoflook. Ken je ze nog? We hebben ze natuurlijk wel in een nieuw jasje gestoken.

Maar dan zijn we er nog niet. Alles is bedacht en het is tijd om foto's van alle nieuwe tapas te laten maken, die nieuwe kaart vorm te geven en te laten drukken, én natuurlijk al onze vestigingen te trainen zodat we de kwaliteit van onze gerechten overal kunnen waarborgen.

Nu is het moment dan eindelijk daar en heten wij onze gasten van harte welkom om onze nieuwe tapas te komen proeven. Buen provecho, ofwel eet smakelijk!

Groetjes!

Het team van La Cubanita

Cuba's socials