Daar is hij dan, onze nieuwe menukaart!

12 maart 2019

Terug

Lang verwacht, eindelijk hier!

Cuba Nieuwe Menukaart FB Post 2019 maart 1

We kijken er met z'n allen naar uit en één keer per jaar is het dan eindelijk zo ver. Dan brengen wij onze nieuwe menukaart uit. Dit jaar hebben wij zelfs 23 nieuwe gerechtjes op de kaart gezet!

Er gaan een aantal maanden over heen voordat de nieuwe menukaart helemaal staat. Samen met onze huischef bedenken we nieuwe tapas, gaan we ze proeven, aanpassen, weer proeven en verder uitwerken. Uiteraard spelen onze gasten ook een belangrijke rol in het hele proces. Alle feedback die we van hen krijgen via e-mail, social media én in het restaurant nemen we mee in de ontwikkeling van de nieuwe kaart. Zo hebben we dit jaar niet alleen nieuwe tapas, maar hebben we ook een aantal oude liefdes laten terugkeren op de menukaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van de dadels met spek, de uienringen en de garnalenkroketjes. Ken je ze nog?

Maar dan zijn we er nog niet. Nu is alles bedacht en is het tijd om foto's van alle nieuwe tapas te laten maken, die nieuwe kaart vorm te geven en te laten drukken, én natuurlijk al onze vestigingen te trainen zodat we de kwaliteit van onze gerechten overal kunnen waarborgen.

Nu is het moment dan eindelijk daar en heten wij onze gasten van harte welkom om onze nieuwe tapas te komen proeven. Buen provecho, ofwel eet smakelijk!


Groetjes,

Het team van La Cubanita
Cuba's socials