De mooiste wellnessresorts

1 september 2019

Terug

Dit zijn de aangesloten resorts van onze Verwenmaand

Mooiste wellnessresorts 2019

Tijdens de september Verwenmaand kun jij je volledig laten verwennen bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België.

Elysium
Midden in de natuur van Bleiswijk, onder de rook van Rotterdam, vind je het prachtige wellnessresort Elysium. Deze uitgebreide spa staat bekend om haar wereldse inrichting en de mooiste Hamam van Nederland. Waan je voor even in een tropische wereld vol watervallen en lagunes. Met een grote verscheidenheid aan sauna’s, stoom- en zwembaden verveel je je hier geen moment. Een dag bij Elysium voelt als een dag vakantie.

SpaPuur
Dit gezellige wellnessresort ligt in het Noord-Brabantse Tilburg en staat bekend om haar gastvrijheid, bourgondische keuken en de familiaire sfeer. Beleef in de grootste Kelo opgietsauna van Brabant een unieke opgietsessie, warm je spieren op in de Finse sauna en zwem een rondje van binnen naar buiten in het prachtige zwembad. Een dag bij SpaPuur is pure verwennerij voor lichaam en geest!

SpaSense
Puur ontspannen in de mooiste spa & thermen van Noord-Brabant? Breng een bezoek aan SpaSense vlak bij Eindhoven! Dit wellnessresort ligt in het plaatsje Geldrop en beschikt over tal van sauna’s en baden. Ontdek de sprookjesachtige sauna Puurliiteri, droom weg in het rozenstoombad en beleef een unieke opgietsessie in de prachtige Kelo sauna.

SpaWell
Ontdek het mooiste beauty-, sauna- en wellnessresort van het Noorden, SpaWell. Dit ruime resort in Peize beschikt over tal van sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten. Relax in het bubbelbad, ervaar de weldaad van de Zoutsteensauna en droom weg tijdens een unieke TREATMENTS® behandeling. Pure verwennerij voor lichaam en geest!

SpaWeesp
Ontdek SpaWeesp, een prachtig en vernieuwd wellnessresort in het natuurrijke buitengebied van Amsterdam. Stap binnen in een wereld van luxe en ontspanning en beleef hier de Duizend-en-één-nachten sferen. Alsof je in Marrakech bent! Het resort kent een groot aantal sauna’s en baden, waaronder een magische sneeuwcabine, het verwarmde Amarantos buitenbad en een Kelosauna.

Thermen Holiday
Ontdek één van de mooiste beauty-, sauna- & wellnessresorts in de Randstad! Bij Thermen Holiday in Schiedam vind je tal van unieke sauna´s, baden en andere wellnessfaciliteiten. Relax in de Japanse sauna, prikkel de zintuigen in de kruidentempel en droom weg tijdens een unieke TREATMENTS® behandeling. Ervaar bij Thermen Holiday de wereld van luxe en ontspanning.

Veluwse Bron
Kom ultiem ontspannen bij het mooiste en uitgestrektste wellnessresort op de Veluwe! De Veluwse Bron in Emst bevindt zich aan een prachtig natuurmeer en kent een groot aantal bijzondere sauna’s, zwem- en stoombaden. Warm de spieren op in de Finse sauna, prikkel de zintuigen in het magische kruidenbad en geniet van een heerlijke massage of beautybehandeling. Bij de Veluwse Bron ben je echt even offline…

Zwaluwhoeve
Toe aan een dag complete ontspanning? Bij wellnessresort de Zwaluwhoeve in Hierden ben je aan het juiste adres! Dit resort te midden van Nederland beschikt over tal van sauna’s, stoom- en zwembaden. Warm de spieren op in het kruidenbad, prikkel je zintuigen in de boomgaardsauna’s en ervaar de magie van het hoge noorden in de Noorderlicht sauna; alsof je in Lapland bent. Bij de Zwaluwhoeve ervaar je pure weldaad voor lichaam en geest.

Hezemeer (BE)
Hezemeer is een prachtig wellnessresort in het Laakdal midden in de natuur van de Antwerpse Kempen. Het resort beschikt over tal van unieke sauna’s, baden en behandelingen. Warm je spieren op in de blokhutsauna, koel af in het siliciumbuitenbad en droom weg tijdens een bijzonder rozenbad. Pure luxe en weldaad voor lichaam en geest. Bij Hezemeer ben je echt even offline!

Het Verwenarrangement
Wil je meer weten over ons Verwenarrangement? Klik dan HIER!


Cuba's socials