December - Villa Joep Maand

29 november 2019

Terug

Villa Joep – Hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker

De gehele maand december staat in het teken van Villa Joep. Inmiddels alweer voor het 4de jaar op rij dragen wij dit goede doel een zeer warm hart toe. Speciaal voor deze maand hebben wij 6 té lekkere cocktails ontwikkeld. Van iedere Villa Joep-cocktail, die wij voor jullie mogen schenken, doneren wij € 1,00 aan Villa Joep.

Neuroblastoom is één van de meest agressieve vormen van kanker die kinderen kan treffen. Het doel van Villa Joep is helder: geld inzamelen om onderzoek naar Neuroblastoom te stimuleren en daarmee de kans op genezing te vergroten. Uiteindelijk moet de ziekte de wereld uit! Daarvoor is geld nodig, veel geld. 100% Van de inkomsten gaat naar onderzoek en brengt doorbraken dichterbij. Dankzij Villa Joep is steeds meer bekend over het ontstaan van de tumoren en is het onderzoek naar een medicijn inmiddels gestart. Het is de droom van Villa Joep dat in de toekomst alle kinderen het leven mogen vieren!

Wil je alvast weten uit welke cocktails je kunt kiezen, bekijk dan onze actiepagina.

Wil jij géén cocktail, maar wel een bijdrage doen? Dan kan dat uiteraard ook! Geef dit gewoon even aan wanneer je gaat afrekenen.

Meer weten? www.villajoep.nl.

Cuba's socials