Gek van geluk bij La Cubanita!

7 december 2017

Terug
La Cubanita DEC 2017 GEK VAN GELUK Filmmaand FB PUSHPOST v1

December is gewoonweg de perfecte maand voor een heerlijke feelgood film zoals Gek Van Geluk. Komt dat even goed uit. Want bij La Cubanita geniet je de hele maand december* van ons speciale filmarrangement met een bioscoopbon voor de film Gek Van Geluk.

"In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena’s hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena's buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel en confronteert Lena met de harde realiteit.

Maar er is meer...

Kies je voor het filmarrangement, dan geniet je niet alleen van de lekkerste tapas, maar krijg je ook een heerlijke Sex on the beach cocktail met Peachtree, een Crema Catalana als dessert en natuurlijk die bioscoopbon voor de film Gek Van Geluk!

Dit alles van zondag t/m donderdag voor maar €25,- en op vrijdag en zaterdag voor €29,50. Super leuk dus om met je vriend, vriendin, liefje, gezin, familie, collega of wie dan ook te doen.

Je komt eerst een avondje tapas eten bij La Cubanita om vervolgens nog een andere avond te plannen voor de film. Dat zijn gewoon 2 uitjes in 1! Dus zoek dat ene gaatje nog even op in december en kom naar jouw favoriete vestiging van La Cubanita.

Kijk ook vooral even naar onze winactie op Instagram @la_cubanita_official!

Tot snel!

*m.u.v. 1e en 2e kerstdag

Kopie van La Cubanita DEC 2017 GEK VAN GELUK Filmmaand 2017 FB POST 2

Cuba's socials