Relax tijdens de September Verwenmaand!

28 augustus 2019

Terug

Zin in ontspanning?

* Update augustus 2020: De resorts welke aangesloten zijn bij Dagjewellness.nl zijn inmiddels grotendeels weer langzaam aan opgestart. In verband met de maatregelen vanuit het RIVM hebben zij, zo lang deze maatregelen van kracht zijn, veel minder capaciteit in de resorts. Er zullen dus minder gasten worden toegelaten in de resorts waardoor je nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen. Omdat zij, ondanks deze verminderde capaciteit, toch beschikbaarheid willen bieden aan e-tickets en vouchers zijn ze helaas genoodzaakt tijdelijk boekingskosten te rekenen. Dit stelt hen in staat toch beschikbaarheid te kunnen bieden. Om nog meer beschikbaarheid te geven zal de geldigheid verlengd worden tot en met 30-11-2020. Kijk op dagjewellness.nl voor de laatste ontwikkelingen en geopende resorts.

Dan is het hoog tijd voor jou om bij La Cubanita te komen genieten van ons speciale Verwenarrangement. En dit jaar is het arrangement uitgebreider dan ooit!


Wat kun je verwachten?
Natuurlijk heb je al weken zin in dat gezellige etentje met je vriendinnen of je partner bij La Cubanita. Je start de avond goed met een heerlijke cocktail; de Blue Lagoon! Een tropische klassieker met o.a.: Vodka, De Kuyper Blue Curacao, Sprite en limoen. Vervolgens laten jullie je heel de avond verwennen met onbeperkt de lekkerste tapas. Je hebt de keuze uit 55 gerechtjes, dus dat komt wel goed! En alsof dat nog niet genoeg is krijgen jullie als dessert onze topper, een cheesecake met aardbeiensaus.

Voor dit arrangement betaal je slechts € 27,50 per persoon van zondag t/m donderdag, en € 31,50 per persoon op vrijdag en zaterdag.

Bij het afrekenen ontvangen jullie een mooi voucher voor een gratis dag wellness bij één van de mooiste wellnessresorts van Nederland en België. Ja, je leest het goed! Inmiddels zijn er 9 resorts aangesloten bij onze Verwenmaand, waarvan de nieuwste het mooie resort Hezemeer in België is. Net even over de grens in Laakdal, tussen Hasselt en Antwerpen in.

Het liefste zou je natuurlijk gelijk al naar de Spa willen gaan. Daarom hebben wij dit jaar een sachet van TREATMENTS® op het voucher gedaan. In dit sachet zit een heerlijk 'Purifying Charcoal' gezichtsmasker. Zo waan jij je alvast in één van die mooie resorts, en dat in jouw eigen badkamer.

Het allermooiste!
Wanneer jij jouw dagje wellness gaat boeken op Dagjewellness.nl zijn er géén onverwachte boekingskosten. Het dagje wellness is dus écht helemaal gratis! Natuurlijk kun je wél nog je dag upgraden met heerlijke rituelen of behandelingen. Maar dat regel je eventueel zelf bij het resort van jouw keuze.

En dan?
En wil je weten hoe het er aan toe gaat bij de wellnessresorts? Bijvoorbeeld: waarom een dagje naar de sauna zo fijn is, hoe het eraan toe gaat in de sauna, wanneer er badkledingdagen zijn en wat je allemaal mee moet nemen. Neem dan snel een kijkje op Dagjewellness.nl. Hier vind je deze informatie en meer!


Reserveren en voorwaarden:
Snel een tafeltje reserveren of meer weten over onze voorwaarden? Check dan DEZE pagina.

La Cubanita SEPT Verwenmaand 2019 WEB

Cuba's socials