La Cubanita: 2018 in vogelvlucht

28 december 2018

Terug

Met de laatste dagen van 2018 in het vooruitzicht nemen wij jullie, in vogelvlucht, graag nog even mee door het afgelopen jaar.

We hebben een fantastisch aantal gasten mogen ontvangen in onze restaurants, namelijk 1,7 miljoen gezellige mensen! Van hele trouwe gasten die meerdere keren per maand een hapje komen eten tot gasten die voor het eerst bij ons zijn geweest.

Iedereen willen we onderdompelen in hetzelfde gevoel: het feest dat La Cubanita heet, oftewel La Vida es un Carnaval! Dat doen we op vele manieren, zoals natuurlijk met onze gerechten en de sfeer in onze restaurants. Maar we openen ook ieder jaar nieuwe vestigingen om nóg dichter naar jullie toe te komen, we organiseren meerdere keren per jaar mooie acties én besteden veel aandacht aan de kwaliteitsbewaking van onze formule.

Viva La Cubanita!

We hebben een heel aantal nieuwe vestigingen mogen openen. Hiermee komt het totaal aantal restaurants inmiddels op 52! In januari zijn er twee restaurants geopend in Helmond en Ridderkerk. In mei mochten we Ede toevoegen en juli de vestiging in Tiel. Als laatste hebben we in augustus twee mooie vestigingen geopend in plaatsen Naaldwijk en Spijkenisse. Je leest het, je kunt inmiddels ècht niet meer om ons heen!

Het feest van de acties

We trapten in januari af met het vieren van het nieuwe jaar met onze Cocktailmaand, met 6 toppertjes van cocktails voor een superprijs. En weet je nog onze Filmmaand met de film Mannen van Mars in maart? In september konden we lekker relaxen tijdens de Verwenmaand. En om het jaar goed af te sluiten in ‘kerstgedachte’, stond de maand december in het teken van Villa Joep: het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Van ieder arrangement doneerden wij € 2,50 aan dit mooie doel.

Wist jij trouwens al dat wij via onze social kanalen winacties doen? Zo hebben we dit jaar o.a. (verschillende) bioscoopkaarten verloot, een reis naar Cuba weggegeven en hebben we onlangs nog een prijsvraag gedaan waarbij je kaarten kon winnen voor het concert van Chef’Special! Dat wil je natuurlijk niet missen, dus volg ons op Facebook en Instagram!

Goed, beter, best!

Om ervoor te zorgen dat iedereen, elke dag weer, van ons feest kan genieten besteden wij veel zorg en aandacht aan de bewaking van onze kwaliteit. Dat doen we op vele manieren. Zo nemen we natuurlijk alle feedback mee die we ontvangen via onze social kanalen en review-websites. Wij werken met mystery guests die elk kwartaal onze restaurants bezoeken, laten onze restaurants minimaal één keer per jaar preventief inspecteren op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid én geven verschillende trainingen aan onze medewerkers.

Alles wordt in het werk gesteld om een zo goed mogelijke beleving neer te zetten. Dat gaan we ook aankomend jaar weer doen! Wij wensen jullie een heel fijne jaarwisseling toe en tot ziens in 2019!

Team La Cubanita


La Cubanita NL oud en Nieuwjaarsdag FB

Cuba's socials