La Cubanita: 2019 in vogelvlucht

23 december 2019

Terug

Met de laatste dagen van 2019 in het vooruitzicht nemen wij jullie, in vogelvlucht, graag nog even mee door het afgelopen jaar.

We hebben een fantastisch aantal gasten mogen ontvangen in onze restaurants, namelijk 1,7 miljoen gezellige mensen! Van hele trouwe gasten die meerdere keren per maand een hapje komen eten tot gasten die voor het eerst bij ons zijn geweest.

Iedereen willen we onderdompelen in hetzelfde gevoel: het feest dat La Cubanita heet, oftewel La Vida es un Carnaval! Dat doen we op vele manieren, zoals natuurlijk met onze gerechten en de sfeer in onze restaurants. We organiseren meerdere keren per jaar mooie acties én besteden veel aandacht aan de kwaliteitsbewaking van onze formule.

Viva La Cubanita!
We trapten in januari af met het vieren van het nieuwe jaar met onze Cocktailmaand, met 7 toppertjes van cocktails voor een superprijs. En weet je nog onze Filmmaand met de film Verliefd op Cuba in februari? In maart hebben wij onze menukaart vernieuwd met ruim 20 nieuwe gerechtjes. In april hadden we voor het eerst onze Eropuit Maand waarbij je een entreekaartje voor Slagharen, Bobbejaanland of Moviepark Germany kreeg. In september konden we even lekker relaxen tijdens de Verwenmaand. En om het jaar goed af te sluiten in ‘kerstgedachte’, staat nu de decembermaand in het teken van Villa Joep: het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Van iedere Villa Joep Cocktail doneren wij € 1,00 aan dit mooie doel.

Goed, beter, best!
Om ervoor te zorgen dat iedereen, elke dag weer, van ons feest kan genieten besteden wij veel zorg en aandacht aan de bewaking van onze kwaliteit. Dat doen we op vele manieren. Zo nemen we natuurlijk alle feedback mee die we ontvangen via onze social kanalen en review-websites. Wij werken met mystery guests die elk kwartaal onze restaurants bezoeken, laten onze restaurants minimaal één keer per jaar preventief inspecteren op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid én geven verschillende trainingen aan onze medewerkers.

Alles wordt in het werk gesteld om een zo goed mogelijke beleving neer te zetten. Dat gaan we ook aankomend jaar weer doen! Wij wensen jullie een heel fijne jaarwisseling toe en graag tot ziens in 2020!

Team La Cubanita

Cuba's socials