Terug
Varkenshaas port en avocado kipsalade

Welke tapas vinden onze gasten het lekkerst?


Ben jij deze zomer bij La Cubanita gaan eten? Dan heb je kunnen genieten van onze nieuwe menukaart! Deze is op dinsdag 28 juni ingegaan. Omdat er zoveel tijd en energie gaat in het bedenken van leuke, nieuwe gerechtjes, zijn we ook altijd heel erg benieuwd of er nieuwe favorieten tussen zitten.

Met stip op 1
Ver bovenaan de lijst staat, al jaren op nummer 1, een gerechtje die iedere niet-vegetariër ongetwijfeld bij ons gegeten heeft of gewoon zonder gène meerdere keren op een avond besteld. We hebben zelfs bekentenissen van gasten gezien die ze wel 10x tijdens een avondje La Cubanita bestellen. Onze carpaccio, nummertje 11 wie kent hem niet! Tja, hij is ook wel écht muy bueno met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, rucola en pestodressing. Yum!

De nieuwkomers
Maar we zijn natuurlijk nóg meer benieuwd naar hoe onze nieuwkomers het doen ten opzichte van elkaar.

- In de categorie koud doen van onze nieuwe tapas de bruschetta met garnaal (16) en de avocado-kipsalade (15) het beste.
- Bij onze vlees tapas zijn de taco met pulled beef (34) en de varkenshaas in zoete portsaus (28) het meest gewild.
- Dan de categorie vis tapas; de zalmfilet in citroen-roomsaus (41) en de gefrituurde garnalen op een bedje van frisse avocadodip (39) doen het erg lekker.
- En bij de vegetarische tapas zien we dat onze 'gouwe ouwe' gefrituurde puntpaprika met zeezout en pijnboompitten (53) en de nieuwe taco met vegetarische shoarmareepjes van De Vegetarische Slager (48) het meest besteld worden.

Heb jij al één van deze toppers geprobeerd of staat het water je inmiddels weer in de mond? Reserveer dan snel via onderstaande button.

Cuba's socials