Maak kans op een Treatments behandeling!

22 september 2017

Terug
Actie

Je hebt het misschien al voorbij zien komen via Facebook en Instagram, maar gepaard met de september verwenmaand gaat ook een mooie winactie. Je maakt hierbij kans op een Treatments behandeling van 50 minuten tijdens je bezoek aan één van de wellnessresorts.

De Treatments behandelingen bestaan uit een 4-tal verschillende behandelingen met ieder hun eigen herkomst:

CEYLON

Het authentieke Ceylon is een weelderig eiland. In de talloze grottempels op het eiland bleef de bijzondere cultuur en haar rituelen in het geheim bestaan. Een van deze rituelen is de Ceylon Treatment, waarin de invloed van de Ayurveda duidelijk in de massage naar voren komt. Doordat Sheabutter in de koele grotten werd bewaard, werd deze hard en ontdekte men allerlei nieuwe toepassingen die de Ceylon Treatment een unieke ervaring maken.

UYUNI

Hoog in de bergen, op de grens van Bolivia en Peru ligt het Titicacameer. Op het meer drijven eilanden van riet waarop kleine dorpjes zijn gebouwd. Het meer stroomt een aantal keer per jaar over, waardoor de eilandjes afdrijven naar de Salar de Uyuni. Midden op deze zoutvlakte ligt een klein eilandje vol cactussen. Tegen deze cactussen zet het zout zich af. Van oudsher gebruikten de bewoners van de drijvende dorpen dit om heerlijk geurende en verwarmde bundeltjes van te maken, om pijnlijke spieren te verlichten. Deze oeroude Boliviaanse Treatment laat u uw dagelijkse beslommeringen even vergeten.

MAHAYANA

Een van de meest verrassende landen uit de Himalaya is misschien wel het Koninkrijk Buthan, ook wel Mahayana genoemd. Tot een aantal jaren geleden was de toegang verboden voor mensen van buiten. Hierdoor zijn oude mystieke rituelen en tradities goed bewaard gebleven. De Mahayana monniken reisden een lange en gevaarlijke weg naar de Tiger Nest Tempel alwaar zij mediteerden. De reis startte echter al met de Mahayana Treatment. Een eeuwenoud reinigingsritueel waarbij het lichaam werd gemasseerd met warme Mani Stones, een reinigende lichaamspakking met traditionele kruiden en de helende krachten van het Himalayazout.

SHINSHIRO

In Japan maakt men al sinds mensenheugenis gebruik van de natuurlijke warmwaterbronnen, de Onsen. In de streek Shinshiro, waren maar weinig natuurlijke warmwaterbronnen. Door het gebrek hieraan ontstond de Shinshiro Treatment. Deze eeuwenoude en bijzondere Treatment start met een uitgebreide lichaamsreiniging. In plaats van een warm bad, om de spieren na het harde werken te laten ontspannen, werd het lichaam heel intensief gemasseerd om de spieren weer op-en-top in vorm te krijgen voor een nieuwe dag hard werken.

Boek nu!

Iedere Treatment behandeling is beschikbaar in een 20 minuten, 50 minuten en 75 minuten durende sessie. Kun je nou niet wachten op de uitkomst van de winactie? Boek dan alvast zo’n heerlijke behandeling voor tijdens jouw bezoek aan het wellnessresort van jouw keuze.

Naast de behandelingen is er ook van iedere Treatment een mooie productlijn ontworpen. Zo neem je de bijzondere rituelen zo mee naar huis. Voor meer informatie over de behandelingen of de producten ga je naar www.treatments.nl.

Cuba's socials