Met La Cubanita naar de film

4 november 2019

Terug

November is Filmmaand bij La Cubanita!

La Cubanita MADIWODO Actie 2019 Facebook

De MADIWODO-bioscooptickets zijn verlengd t/m 16 december 2021 i.v.m. alle coronamaatregelen.

Jij hebt vast nog wel een film op je verlanglijstje staan. Hoe ideaal als je dit kunt combineren met een avondje La Cubanita. In de maand november kan dit! Van maandag t/m donderdag hebben wij namelijk een heerlijk Filmarrangement voor je klaar staan.

ONS FILMARRANGEMENT BESTAAT UIT:
- Onbeperkt tapas eten +
- Een MADIWODO-bioscoopkaart voor een film naar keuze.

Na een avondje genieten bij La Cubanita krijg je bij het afrekenen van je arrangement een voucher mee welke je kunt verzilveren voor een e-ticket met jouw bioscoopkaartje. De voucher kun je t/m 29 februari 2020 verzilveren. Ja, je ziet het goed: 2020 is een schrikkeljaar.

Het bioscoopkaartje kun je van maandag t/m donderdag inleveren bij alle bioscopen en bijna alle filmtheaters in Nederland. Wil je weten welke bioscoop bij jou in de buurt je terecht kunt, klik dan HIER. Op het e-ticket staat tot wanneer het bioscoopkaartje geldig is, maar dit is minimaal tot 28 oktober 2020. Houdt er wel even rekening mee dat alle Nationale Feestdagen en de Kerstvakantie zijn uitgesloten. Maar dan blijven er natuurlijk nog genoeg avondjes over om een lekker filmpje te pakken!

Benieuwd naar alle actievoorwaarden? Klik dan HIER.

Cuba's socials