September Verwenmaand

31 augustus 2018

Terug
La Cubanita SEPT Verwenmaand 2018 FB post

Bij La Cubanita geloven wij in genieten. Niet voor niets is onze slogan La Vida Es Un Carnaval (het leven is een feestje). De hele maand september is het verwenmaand bij La Cubanita en dat betekent dat je de gehele maand september gebruik kunt maken van een speciaal verwenarrangement!

Heerlijk ontspannen in de mooiste wellnessresorts van Nederland, vol met sauna’s, stoom-, en zwembaden, is nog nooit zo dichtbij geweest. Je geniet onbeperkt van de lekkerste tapas, een heerlijk appeltaartje als dessert en je ontvangt bij afsluiting van het diner een voucher voor een dagje wellness bij één van de aangesloten wellnessresorts. Dat is dus dubbel genieten!

Dit alles van zondag t/m donderdag voor maar €25,- p.p. en op vrijdag & zaterdag voor €29,50 p.p.

Dit jaar is er zelfs een wellnessresort aan ons aanbod toegevoegd. Hierdoor zitten we met 8 resorts nog meer verspreid door heel Nederland. Wil je liever niet bloot? Alle deelnemende resorts organiseren regelmatig badkledingdagen.

De volgende resorts doen mee: Elysium, SpaPuur, SpaSense, SpaWell, SpaWeesp, Thermen Holiday, Veluwse Bron en de Zwaluwhoeve.

Wil je meer weten over de aangesloten wellnessresorts of wat een dagje wellness allemaal te bieden heeft? Ga dan naar www.dagjewellness.nl. Dit is overigens ook de site waar je je voucher kunt verzilveren.

Veel plezier!

Cuba's socials