Verlenging van de Verwenmaand!

1 oktober 2018

Terug

Bij La Cubanita geloven wij in genieten. Daarom hebben wij onze verwenmaand verlengd en dat betekent dat je nog t/m 14 oktober 2018 gebruik kunt maken van ons speciale verwenarrangement!

Maar wat houdt het verwenarrangement nou precies in? Wanneer je een tafeltje reserveert bij een van onze vestigingen (t/m 14 oktober 2018), kan je, naast het normale arrangement, kiezen voor het verwenarrangement. Geniet onbeperkt van de lekkerste tapas, krijg een heerlijk appeltaartje als desserten ontvang bij afsluiting van het diner een voucher voor een dagje wellness. Dat is dus dubbel genieten! Dit alles van zondag t/m donderdag voor maar €25,- p.p. en op vrijdag & zaterdag voor €29,50 p.p.

Dit jaar doen er maar liefst 8 resorts mee met de verwenmaand, namelijk Elysium, SpaPuur, SpaSense, SpaWell, SpaWeesp, ThermenHoliday, Veluwse Bron en de Zwaluwhoeve. Deze zitten verspreid door heel Nederland zodat iedereen gebruik kan maken van een dagje wellness.

Wil je liever niet bloot? Alle deelnemende resorts organiseren regelmatig badkledingdagen.

Wil je meer weten over de aangesloten wellnessresorts of wat een dagje wellness allemaal te bieden heeft? Ga dan naar www.dagjewellness.nl. Dit is overigens ook de site waar je je voucher kunt verzilveren.

Veel plezier!

La cubanita

Cuba's socials