Wij gaan ons weer inzetten voor Villa Joep! Jij ook?

1 december 2018

Terug

Villa Joep, hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker

Misschien ken jij dit mooie doel inmiddels al wel, of heb je zelfs al eerder een donatie aan hen gedaan. Middels onze actie of direct aan Villa Joep. Voor het derde jaar op rij hebben wij gekozen om een maand lang € 2,50 per verkocht arrangement te doneren aan deze prachtige stichting.

Villa Joep is gestart als belofte aan de toen vierjarige Joep. Voor zijn overlijden beloofden zijn ouders hem alles op alles te zetten om genezing van neuroblastoom mogelijk te maken. Na het overlijden van Joep werd het zijn ouders snel duidelijk dat specifiek onderzoek naar neuroblastoom hard nodig was. Tot op heden is er ruim € 10 miljoen ingezameld. Met dat geld zijn belangrijke onderzoeksdoorbraken geboekt. Villa Joep is uitgegroeid tot een professionele vrijwilligersorganisatie. De enige vaste kracht en de noodzakelijke secretariaatskosten worden betaald door de onafhankelijke stichting Vrienden van Villa Joep. Dat betekent dat alle donaties voor 100% naar onderzoek gaan.

Wij hopen ook dit jaar weer een mooie opbrengst te kunnen doneren aan de stichting, zodat er meer onderzoek gedaan kan worden. Wist je trouwens al dat je, ook al neem je niet ons arrangement je alsnog € 2,50 kunt doneren? Geef dit gewoon even aan wanneer je gaat afrekenen. Je kunt in december dus altijd je steentje bijdragen aan Villa Joep!

Wil je meer weten over Villa Joep? Dan kun je HIER naar hun website gaan.

Cuba's socials