La Cubanita 2023 Actie Website header 2
Terug
Afbeelding website flyer

Een Kerstfeest om je vingers bij af te likken!

Kerst draait om samenzijn en heerlijk eten. En wij, bij La Cubanita, hebben hiervoor de perfecte formule met ons feestelijke Kerstarrangement! Kom op Kerstavond, Eerste of Tweede Kerstdag (24, 25 en 26 dec) met je familie en vrienden, geniet van de sfeer, de gerechten en vooral van de vrolijke momenten die je tijdens de feestdagen met elkaar deelt. Wij staan klaar om je een onvergetelijke kerst te bezorgen.

Dit is wat je kunt verwachten:

  • Bubbels om te beginnen: Laat de feestelijke stemming al bij aankomst beginnen met een sprankelend glas bubbels en proost op de vreugde van de feestdagen!
  • Onbeperkt tapas: Duik in een parade van heerlijke tapas! Kies uit meer dan 50 smaakvolle gerechtjes, van klassieke lekkernijen tot verrassende nieuwe smaken. Er is geen limiet, dus bestel gerust nog een portie van je favoriete gerecht.
  • Een feestelijk dessert: Maak je avond compleet met ons heerlijk kerstdessert. Het is de perfecte afsluiter van je feestelijke diner.

En dit alles al voor 34,95 per persoon.*

Kinderen zijn natuurlijk ook welkom, er is ook gedacht aan hun smaakpapillen. Voor slechts €19,95 kunnen kinderen (4 t/m 11 jaar) meegenieten en krijgen ze een feestelijk drankje zonder alcohol uiteraard.

Reserveer nu: Dit feestarrangement is populair, dus zorg ervoor dat je op tijd reserveert om teleurstelling te voorkomen. Kerst wordt pas echt vrolijk en smakelijk bij La Cubanita!

* Tijdens de kerstdagen serveren wij iedereen het kerstarrangement.
* Wanneer je géén alcohol wenst kan het glas bubbels omgeruild worden voor een frisdrank naar keuze.

Cuba's socials