La Cubanita 2023 Actie Website header 2 1

Voorwaarden

La Cubanita staat voor onbeperkt genieten van de lekkerste tapas voor een vaste prijs!

Hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden:

Gasten betalen €24,50 van zondag tot en met donderdag en €29,50 op vrijdag en zaterdag. De prijs voor kinderen van 4 t/m 11 jaar oud is €12,50 van zondag tot en met donderdag en €17,50 op vrijdag en zaterdag. De prijs kan op feestdagen afwijken.

Voor dit bedrag mogen gasten alle tapas van de kaart bestellen, zolang en zoveel zij willen.* Drankjes en desserts dienen los afgerekend te worden. Gezien onze prijsstelling serveren wij geen kraanwater. Er kan plat of bruis water besteld worden.

Bij La Cubanita serveren we kleine gerechtjes. Elke ronde bestelt ieder maximaal twee tapas per persoon. Al onze tapas, desserts en dranken zijn te bestellen via onze bestelapp.

Vanaf 17:00 uur zijn onze vestigingen geopend. De keuken sluit van zondag tot en met donderdag om 22:00 uur en op vrijdag en zaterdag om 22:30 uur.

La Cubanita neemt de wet in acht met betrekking tot alcoholgebruik. Dus geniet met mate en voorkom buitensporig alcoholgebruik. Het schenken van alcoholische dranken wordt gestopt, zodra hinderlijk gedrag wordt vertoond. Natuurlijk geldt ook: geen 18, geen alcohol. In de vestigingen kan om een identiteitskaart gevraagd worden.

Bij La Cubanita geldt: onbeperkt genieten, maar bij verspilling is natuurlijk niemand gebaat. Van onze gasten vragen wij dus om alle tapas die besteld zijn, ook daadwerkelijk op te eten. Wanneer tapas niet opgegeten worden, zullen wij €2,50 per tapa in rekening brengen.

Het roken van tabaksproducten, e-smokers of andere middelen is bij La Cubanita niet toegestaan. Bij iedere vestiging kan buiten gerookt worden.

Behandel het personeel zoals ons personeel jou ook behandelt. Dus met wederzijds respect, integer en correct.

Bij grote groepen (boven de 10 personen) vragen wij om een groepsreservering te maken. Om de gehele tafel gelijktijdig van heerlijke tapas te voorzien, dient vooraf een keuze gemaakt te worden van 11 gerechtjes, verdeeld over 3 gangen. Hierna kan naar wens onbeperkt van de menukaart besteld worden.

* Op drukke dagen kan het voorkomen dat er wordt gewerkt met eindtijden.

Cuba's socials