Terug
La Cubanita NL 2023 Vaderdag FB

Natuurlijk zijn er genoeg manieren om je vader te verrassen op Vaderdag. Misschien lijkt het alsof je alles al hebt gegeven: van stropdassen tot barbecue sets, van sokken tot scheerschuim. Maar waarom zou je het niet eens helemaal anders aanpakken dit jaar? Neem je vader mee naar La Cubanita en laat hem genieten van ons speciale Vaderdag Arrangement!

Wat houdt dat in?
Voor slechts €27,50 krijgt hij een heerlijk tapbiertje, onbeperkt tapas en als kers op de taart een feestelijk dessert! Met dit arrangement krijgt je vader de kans om te genieten van de beste tapas in de stad en om de avond af te sluiten met een dessert dat je moeder niet kan overtreffen.

Dus waar wacht je nog op? Geef je vader het cadeau van een avond vol lekker eten en gezelligheid bij La Cubanita. Hij zal je dankbaar zijn en wie weet trakteert hij jou wel op het volgende uitje!

Wil jij je vader verrassen met een origineel cadeau?
Bestel dan onze La Cubanita Giftcard! Kies zelf het bedrag en laat de giftcard bezorgen in een super coole cadeauverpakking: een mini-sigarendoosje gevuld met kleurrijke confetti. Zo geef je niet alleen een cadeau, maar ook een feestje! De giftcard is te besteden bij al onze vestigingen. Zo kan je vader op elk gewenst moment genieten van een heerlijke avond vol tapas en drankjes bij La Cubanita. Bestel snel en verras je vader op Vaderdag!

Cuba's socials