Terug
Ontwerp zonder titel 12

Bereid je voor op MUCHOS lekkere tapas! La Cubanita presenteert met trots haar sprankelende nieuwe menukaart. Vanaf nu kun je je tanden zetten in maar liefst 16 nieuwe tapas en 3 verrukkelijke, zoete desserts. Als je wilt weten waar de hype over gaat, reserveer dan snel je tafel. Nodig je vrienden uit, trommel je familie op en maak van je bezoek aan La Cubanita een onvergetelijke avond.

Deze favorites zijn terug!
We hebben geluisterd naar de wensen van onze gasten en hebben populaire klassiekers, zoals de geliefde Manchego-kaas, weer terug op het menu gebracht. Daarnaast kunnen we je ook blij maken met de terugkeer van de gamba's pil pil en de verrukkelijke chili cheese nuggets. Dit alles natuurlijk naast alle andere tapas, die ookkstuk voor stuk een feestje zijn. Oh ja! Vergeet niet een plekje over te houden voor de nieuwe desserts

Proeven maarrr
Waar wacht je nog op? Pak je telefoon, bel je vrienden en reserveer nu je tafel bij La Cubanita. Deze kans om onze nieuwe kaart uit te proberen wil je niet missen. Boek een tafeltje, maak herinneringen en geniet van een avond vol gezelligheid. Maar wees gewaarschuwd, het kan zijn dat je nog een keertje terugkomt bij La Cubanita.

Bij La Cubanita weten we dat het leven beter wordt van tapas. Op zondag tot en met donderdag kun je jezelf verwennen met een onbeperkte tapas voor slechts €24,50. En op vrijdag en zaterdag kun je dezelfde verwennerij ervaren voor €29,50. Het is een uitnodiging die je niet kunt weerstaan - onbeperkt genieten zonder je bankrekening te plunderen.

Cuba's socials