Terug
Pinksteren web

Deze Pinksterdeal staat op jou te wachten

Ben je op zoek naar een unieke manier om de Pinksterdagen te vieren? We nodigen je uit om te genieten van een onvergetelijke ervaring tijdens het Pinksterweekend. Ontdek onze smaakvolle tapas en laat je verleiden door de verfrissende smaak van onze speciale Pinkstercocktail, de Clover Club. Maak je klaar voor een feestje bij jouw favoriete La Cubanita!

Onbeperkt Tapas Festijn

Dit Pinksterweekend is het tijd om volop te genieten met ons onbeperkte tapasarrangement voor slechts €27,50. Duik in een wereld van heerlijke en authentieke tapas. Van smaakvolle Albondigas tot knapperige Patatas Bravas en sappige Gambas al Ajillo - er is voor ieder wat wils! Ontdek nieuwe smaken, deel gerechten met je vrienden en geniet van de gezellige sfeer.

De Clover Club Cocktail

Naast de verrukkelijke tapas, presenteren we tijdens de Pinksterdagen ook een speciale cocktail: de Clover Club. Deze heerlijke mix van Rutte Dry Gin, De Kuyper Raspberry, cranberrysap, citroen en suikersiroop, met een vleugje verse limoen, is de perfecte aanvulling op je avondje dineren. Of je nu een gin-liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar iets verfrissends, de Clover Club ga je zeker lekker vinden. En het beste van alles? Je kunt deze speciale cocktail bestellen voor slechts €4,-.

Wacht niet langer en reserveer nu bij je favoriete La Cubanita-vestiging om zeker te zijn van een tafeltje tijdens het Pinksterweekend!Cuba's socials