La Cubanita 2024 Actie Website header 1

Groepsarrangement

LC groepen

Boek een groepsarrangement bij La Cubanita!

Zoek je een gezellige plek voor een familie-etentje, vrijgezellenfeest, personeelsfeest of leuke avond uit met vrienden? Maak dan gebruik van een arrangement welke je zelf kunt samenstellen! Wij bieden arrangementen aan voor groepen vanaf 10 personen.

De kosten hiervan zijn van zondag t/m donderdag €24,50 en op vrijdag en zaterdag €29,50. Deze bedragen zijn exclusief drank en dessert.
Om de gehele tafel gelijktijdig van heerlijke gerechtjes te voorzien, kies je vooraf 11 tapasgerechtjes uit verdeeld over 3 gangen. Hierna kan naar wens onbeperkt van de menukaart besteld worden.

Hasta pronto!

Groepsarrangement

Hoe gaat het reserveren van een groepsarrangement in zijn werk?

Als eerste vul je een reserveringsaanvraag in op onze website. Onze vestiging laat jou vervolgens weten of de datum beschikbaar is. Indien de datum akkoord is, dan word er gevraagd om de eerste 3 gangen van het arrangement samen te stellen middels een speciaal arrangementenformulier. Deze wordt per mail naar je toegestuurd.
In het geval de datum niet beschikbaar is, kijken we graag met jou naar de mogelijkheden voor een alternatief.

Kan ik met mijn groep een dessertarrangement afnemen?

Je kan het arrangement afsluiten met een feestelijk dessertarrangement. Dit arrangement kost €5,- per persoon en is uitsluitend te reserveren voor de gehele groep.

Kan ik met mijn groep een drankarrangement afnemen?

Er zijn bij verschillende vestigingen mogelijkheden. Neem contact op met de vestiging van jouw keuze om de wensen verder te bespreken.

Waarom moet de groep vooraf een menu samenstellen?

Om de gehele tafel gelijktijdig van heerlijke gerechtjes te voorzien, kies je vooraf 11 tapasgerechtjes uit verdeeld over 3 gangen. Hierna kan naar wens onbeperkt van de menukaart besteld worden.

Stap 1 - Groepsreservering aanvragen

Wil jij binnenkort met een groep van 10 personen of meer jouw favoriete La Cubanita bezoeken? Klik dan op de 'Aanvragen'-button en vul het formulier in om te kijken of wij plek voor jullie hebben op de gewenste datum en tijd.

Stap 2 - Menu samenstellen

Heb je al een datum kortgesloten met de desbetreffende vestiging? Stel hier dan jouw menu samen.

Cuba's socials