Reserveer direct

Groepsarrangement

Tijdelijke maatregelen t.a.v. groepen

Met de verruiming van de maatregelen sinds 1 juli is het langzaam aan weer mogelijk om (kleinere) groepen te ontvangen. Uiteraard nemen wij hierin de richtlijnen vanuit de overheid, het RIVM en de Koninklijke Horeca Nederland in acht. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor een borrel of etentje? Neem dan CONTACT op met de vestiging van jouw voorkeur.

Groepsarrangement

Hoe gaat het reserveren van een groepsarrangement in zijn werk?

Als eerste vul je een reserveringsaanvraag in op onze website. Onze vestiging laat jou vervolgens weten of de datum beschikbaar is. Indien de datum akkoord is, dan word er gevraagd om de eerste 3 gangen van het arrangement samen te stellen middels een speciaal arrangementenformulier. Deze wordt per mail naar je toegestuurd.
In het geval de datum niet beschikbaar is, kijken we graag met jou naar de mogelijkheden voor een alternatief.

Kan ik met mijn groep een dessertarrangement afnemen?

Je kan het arrangement afsluiten met een feestelijk dessertarrangement. Dit arrangement kost €5,- per persoon en is uitsluitend te reserveren voor de gehele groep.

Kan ik met mijn groep een drankarrangement afnemen?

Er zijn bij verschillende vestigingen mogelijkheden. Neem contact op met de vestiging van jouw keuze om de wensen verder te bespreken.

Waarom moet de groep vooraf een menu samenstellen?

Om de gehele tafel gelijktijdig van heerlijke gerechtjes te voorzien, kies je vooraf 11 tapasgerechtjes uit verdeeld over 3 gangen. Hierna kan naar wens onbeperkt van de menukaart besteld worden.

Cuba's socials