Vacature:
Kok / Kwaliteitsmanager / Keukencoördinator

La Cubanita is na bijna 25 jaar een begrip in Nederland te noemen en telt inmiddels ruim 50 vestigingen door heel Nederland. We zijn nog lang niet uitgegroeid en zijn daarom op zoek naar een duizendpoot in de vorm van een kok / keukencoördinator en kwaliteitsmanager in één!

In deze functie, waarin geen dag hetzelfde is, ben jij o.a. verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging van de formule. Als belangrijkste taken ontwikkel je nieuwe gerechten en richt jij je op de doorontwikkeling van onze keukenprocessen. Je traint het personeel tijdens de opstart van nieuwe vestigingen en leidt hen op tot volwaardige keukenmedewerkers. Daarnaast controleer jij of onze vestigingen werken volgens de gestelde richtlijnen vanuit het hoofdkantoor.

Functie-eisen

Jij bent een kok die graag een stap extra wilt doen en ambieert een functie als deze of hebt al gerichte ervaring. Belangrijk is dat je creatief bent en ervaring hebt met de kaartontwikkeling voor een professionele keuken. Daarnaast ben jij een enthousiaste trainer en heb je interesse in kwaliteitsborging. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is noodzakelijk voor deze functie.

Je vindt het leuk om samen te werken met verschillende belanghebbenden, zowel binnen La Cubanita Franchise, als het keukenteam en de franchisenemers waarmee samengewerkt wordt. De term ‘het hebben van een helikopter view’ is dan ook direct van toepassing op jou, juist omdat je binnen deze functie jouw coördinerende vaardigheden dagelijks nodig zult hebben.

Bedrijfsinformatie

La Cubanita is onderdeel van Club Culinair, tevens bekend van Proeflokaal Bregje, Heinde en Rozey. In totaal telt Club Culinair een kleine 100 vestigingen.

Solliciteren

Kan jij niet wachten om ons team te komen versterken of heb je nog vragen? Wij horen graag van je! Neem contact met ons op via info@lacubanita.nl en stuur gelijk jouw CV en motivatie mee.

Reageer direct op deze vacature

Cuba's socials